Foto_perfil-_Foto_Oscar_Garcia_def_bx

Jordi Vidal (Berga, 1963) sempre he estat fascinat pel món de la música i la fotografia. Finalitzats els meus estudis a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, he treballat en diferents camps fotogràfics com el reportatge, industrial, publicitat i editorial, especialitzant-me en reportatge d'esdeveniments i espectacles.


Fotògraf oficial de diversos festivals, entre ells el Grec durant tres anys i el Sonisphere, he col·laborat amb promotors, discogràfiques, músics, ballarins i coreògrafs, creant fotografies per a promoció, cartells i portades de discs. Les meves fotos es publiquen habitualment en revistes especialitzades i premsa, tant nacional com extrangera. He estat cap de fotografia i fotògraf de les revistes Guitarra Total  i Bateria Total durant deu anys, actualment soc Coordinador de fotografia a Blisstopic. Col·laboro amb les revistes musicals més importants del país, com Rockdelux i Ruta66, així com amb agéncies internacionals.


He realitzat nombroses exposicions de la meva obra, ja sigui de fotografies de músics, dansa, o reportatges de caire social realitzats a Índia, Bangladesh o Cuba, havent estat escollit en dues ocasions per participar a la Primavera Fotogràfica de Catalunya. També faig xerrades i tallers de fotografia d'espectacles.